Privacy Policy

PRIVACY EN COOKIE BELEID:

Inleiding:
Bij het gebruiken van onze webshop, komen wij in het bezit van uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn gegevens welke te herleiden zijn naar u als persoon. Deze gegevens zijn nodig om uw bestelling naar u op te sturen en de bestelling af te handelen. Denk hierbij aan uw naam, het adres waar het pakketje wordt afgeleverd en een e-mailadres waar de tracking code naartoe wordt gestuurd. Hieronder leest u in een beknopt overzicht, wie we zijn, waarom wij uw gegevens bewaren, hoe lang we deze bewaren, hoe u deze kunt inzien en hoe u deze kunt laten verwijderen. 

Inhoudsopgave:
- Onze identiteit
- Doeleinden voor de verwerking
- Duur van de opslag
- Beveiliging
- Met wie worden uw gegevens gedeeld.
- Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens.
- Cookies
- Nieuwsbrief
- Klachten

Onze identiteit:

JerdaVit V.O.F.
Kievitweg 4
4791 RW Klundert – Nederland

KVK nummer: 58716564

Telefoonnummer:     +31 (0)78 6455091
E-mailadres:             info@vitaliday.nl

Doeleinden voor de verwerking:
Als u iets in onze webshop bestelt, hebben we persoonsgegevens nodig om de bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te houden van de voortgang van uw bestelling. Ook voor het verwerken van eventuele retouren zijn deze gegevens nodig.

De gegevens die we van u verzamelen zijn: e-mailadres, naam, adres (eventueel ook bezorgadres), IP adres, betaalgegevens en uw telefoonnummer.

Duur van de opslag:
Wij bewaren uw gegevens 3 jaar na aankoop van een product. Dit doen wij omdat de houdbaarheid van onze producten vaak 3 jaar is en zo te allen tijde de voedselveiligheid kunnen garanderen.

Elk besteld product heeft een batchnummer. Zo weten wij altijd waar een product naar toe is gegaan en wanneer het is verstuurd. Deze traceerbaarheid is onderdeel van ons voedselveiligheidsplan. Anders gezegd: mocht er iets zijn met een product wat u heeft aangekocht waarvan we u op de hoogte willen stellen, dan willen we u graag kunnen bereiken om dit ook te kunnen doen.

Beveiliging:
De beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons zeer belangrijk. De hele website opereert met een versleutelde (beveiligde) verbinding, u herkent dit aan de https vermelding in het webadres en aan het slotje in uw browserbalk. Daarnaast hebben we met alle externe partijen waar we mee werken, bijvoorbeeld het postverwerkingsbedrijf dat uw bestelling aflevert, of de betalingsprovider, een zogeheten verwerkingsovereenkomst. In deze overeenkomsten is schriftelijk vastgelegd hoe er met uw gegevens wordt omgegaan. 

De werknemers van JerdaVit gaan regelmatig op cursus om het informatieniveau op peil te houden. Daarnaast wordt er met regelmaat een onafhankelijke toetsing gedaan of de beveiliging op constant hoog niveau is. JerdaVit verkoopt NOOIT persoonsgegevens.

Met wie worden persoonsgegevens gedeeld:

- Logistiek dienstverlener, dit is het bedrijf dat de bestelling aflevert. Wij werken met PostNL.
- Betalingsprovider, dit is het bedrijf dat de betaling afhandelt van uw bestelling. Wij werken met Icepay.
- Betaling op krediet, kiest u voor betaling achteraf, dan wordt uw betaling verwerkt door AfterPay. AfterPay, behoudt zich het recht om een kredietwaardigheidstoetsing te doen door een extern bureau.
- Overheid, het kan zijn dat de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, wil weten waar producten zijn heen gegaan. 

JerdaPharma verkoopt uw gegevens niet.
JerdaVit verkoopt uw gegevens niet. Aan niemand. Alle medewerkers van JerdaVit zijn voorzien van duidelijke instructies en regels om op de juiste manier om te gaan met persoonsgegevens. Daarnaast worden er elk jaar cursussen bezocht om de informatie op peil te houden.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens:
Het kan natuurlijk zijn dat u wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, uit nieuwsgierigheid, om te kijken of deze kloppen of om een andere beweegreden. Dit is uw goed recht. Ook kunt u uw gegevens indien gewenst, laten wissen.

Voor inzage, rectificatie of het wissen van persoonsgegevens kunt u contact opnemen via:

info@vitaliday.nl of bellen met +31 (0)78 2034013
Wij zullen dit kosteloos verzorgen.

Cookies:
JerdaVit . maakt gebruikt van cookies, cookies zijn hele kleine tekstbestanden die op uw computer of mobiele telefoon worden geplaatst, wanneer u onze webwinkel gebruikt of bezoekt.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u hiervan op de hoogte gesteld en gevraagd om uw toestemming hiervoor.

Wij gebruiken 3 soorten cookies:

- Functionele cookies, dit zijn de cookies die ervoor zorgen dat onze webwinkel normaal functioneert. Een voorbeeld hiervan is het artikel in uw winkelwagen bewaren en het afronden van uw bestelproces (betaling).

- Analytische cookies, dit zijn cookies die bijhouden hoe u onze webwinkel gebruikt, dit houdt bijvoorbeeld de route bij, waarmee u door onze webwinkel gaat. Deze gegevens kunnen wij vervolgens gebruiken om de gebruiksvriendelijkheid van onze webwinkel te verhogen.

- Marketing cookies, dit zijn de cookies waarmee we kunnen bepalen welke advertenties interessant voor u zijn, welke advertenties u al heeft gezien en waar u deze heeft gezien.

U kunt ervoor kiezen om in te stellen dat cookies niet op uw computer worden opgeslagen, dit kan door middel van de browserinstellingen. U krijgt dan een waarschuwing elke keer voordat een cookie wordt opgeslagen. Ook kunt u ervoor kiezen om de cookies te verwijderen, let u wel op dat u dit op elk apparaat en elke browser afzonderlijk doet. 
Omdat cookies zo essentieel zijn voor het normaal functioneren van onze webwinkel, kunnen wij niet garanderen dat bij het niet accepteren van de cookies de webwinkel normaal functioneert.

Nieuwsbrief:
Via onze nieuwsbrief stellen wij u op de hoogte van: nieuwe producten, acties of andere marketing gerelateerde informatie. De nieuwsbrief wordt verstuurd in samenwerking met Spotler (MailPlus) en krijgt u alleen als u hiervoor akkoord hebt gegeven.

Indien u onze nieuwsbrief ontvangt en deze niet meer wilt ontvangen, kunt u dit wijzigen op de volgende manieren:

- In de nieuwsbrief zelf staat altijd een link, waarmee u zichzelf kunt uitschrijven
- Door een e-mail te sturen met het onderwerp: Uitschrijven Nieuwsbrief naar info@vitaliday.nl
- Door telefonisch contact met ons op te nemen via: +31 (0)78 2034013

De frequentie waarmee wij onze nieuwsbrief versturen is: 12-15 nieuwsbrieven per jaar.

Klachten:

Het kan natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent over ons privacy beleid, wij hopen dat u dit dan gelijk aan ons laat weten, zodat we uw onvrede zo snel mogelijk kunnen wegnemen. U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen met het onderwerp: Klacht naar: info@vitaliday.nl of telefonisch contact met ons op te nemen via: +31 (0)78 2034013

Daarnaast heeft u het recht om u zich met uw klacht te richten tot Autoriteit Persoonsgegevens.