Over ons

Welkom bij Vitaliday. Elke dag vitaal!


Vitaliday is een geregistreerd vitaminemerk dat sinds haar ontstaan in 2007 hoogwaardige voedingssupplementen op de markt brengt. Wij stellen kwaliteit vanaf dag één centraal bij zowel de ontwikkeling en verkoop als de distributie van onze producten. Dit leidt tot hoogwaardige voedingssupplementen en een groot bestand aan tevreden klanten. Hier zijn wij trots op! 

Vitaliday koopt haar producten in bij gerenommeerde leveranciers. De supplementen worden geproduceerd bij een Nederlandse producent, welke volgens de kwaliteitsnormen GMP, HACCP, SKAL en ISO 22000 werkt. Doordat deze producent onder toezicht van de overheid staat, is de kwaliteit van onze grondstoffen en het eindproduct te allen tijde gewaarborgd. Vitaliday onderscheidt zich door haar correcte doseringen en wetenschappelijk onderbouwde formules. Dit houdt in dat u bij het gebruik van Vitaliday exact de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid tot u neemt.   

Als u de producten voor 17:00 uur in onze webshop bestelt, heeft u ze de volgende dag al in huis. Mocht u vragen hebben of een advies willen? Wij helpen u graag! Benader ons via het contactformulier. Wij streven ernaar u op dezelfde werkdag van een antwoord te voorzien. 

Vitaliday gelooft erin dat je beter kunt investeren in service en betaalbare kwaliteit dan in grootschalige promotie. Ons verzoek aan u is dan ook: bent u tevreden? Zeg het voort. Zo niet, laat het ons weten. 

Het Vitaliday team