Liposomale Vitamine C 1000 mg

€ 24,95
50 dagen gebruik
Op voorraad

Click on the image above to enlarge it

Meer afbeeldingen

Liposomale Vitamine C

Nieuw: Liposomale vitamine C 1000 mg (VEGAN)

Volgens de nieuwste ontwikkelingen bieden wij u hoogwaardige supplementen aan in de vorm van vloeibare liposomen. Liposomen zijn kleine vetachtige bolletjes, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden. Onze fosfolipiden komen uit zonnebloemen; natuurlijk en allergeenvrij. Natuurlijk gezoet met Stevia en natuurlijk sinaasappel aroma.

Helpt het immuunsysteem
Vitamine C helpt het immuunsysteem, ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand. Het ondersteunt ook de energiestofwisseling en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid. Vitamine C geeft meer weerstand bij lichamelijke inspanning

Uitgebreid supplement
Uw lichaam gebruikt vitamine C voor verschillende lichaamsprocessen. Vitamine C is voor inwendige huidverzorging; het is van belang voor de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen. Ook is het goed voor de leerprestatie, het geheugen en het concentratievermogen. Tevens zorgt vitamine C mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Premium kwaliteit
Onze liposomalen zijn vervaardigd in Europa en getest, in het geaccrediteerde Duitse laboratorium EUROFINS, op o.a. zware metalen, E. Colli, Salmonella, benzo(a)pyrene, SUM4PAH en meer. Zo voldoen onze liposomalen aan de meest strenge kwaliteitseisen. De flesjes worden op een speciale manier geseald zodat er geen zuurstof meer in het flesje aanwezig is en u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

De liposomale vitamine C bevat geen alcohol, en is vrij van gluten, allergenen, GMO-ingrediënten en is geschikt voor veganisten. Daarnaast is het ook vrij van acesulfaam-k, sucralose en aspartaam.

Samenstelling per dagdosering (5ml)
Vitamine C (Ascorbinezuur) 1000 mg (1250% ADH*)
Vitamine E 1,64 mg (13,7% ADH*). 

*ADH is aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

Overige bestanddelen:
Water, verstevigingsmiddel: glycerol; emulgator: zonnebloemlecithines; zoetstof: steviolglycosiden; verdikkingsmiddel: xanthaangom; natuurlijk sinaasappelaroma

Inhoud:
250 ml (50 doseringen) inclusief doseerlepeltje. 

Dosering:
Aanbevolen dagelijkse dosering: 5 ml. Product eerst 12 uur koelen alvorens te openen. Niet schudden en rustig inschenken. Zo consumeren of vermengen met een glas water of sap. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Voedingssupplement:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Waarschuwing:
Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte. Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Bewaaradvies:
Bewaren in de koelkast. Na openen maximaal 60 dagen houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren