Liposomale D3 + K2

€ 24,95
50 dagen gebruik
Op voorraad

Click on the image above to enlarge it

Meer afbeeldingen

Liposomale Vitamine D3 + K2

Nieuw: Liposomale vitamine D3 1000 IE + K2 50 mcg 

Volgens de nieuwste ontwikkelingen bieden wij u hoogwaardige supplementen aan in de vorm van vloeibare liposomen. Liposomen zijn kleine vetachtige bolletjes, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden. Onze fosfolipiden komen uit zonnebloemen; natuurlijk en allergeenvrij. Natuurlijk gezoet met Stevia en natuurlijk sinaasappel aroma.

Ondersteunt de botten
Met dit supplement krijgt uw lichaam twee natuurlijke vitamines binnen die uw botten ondersteunen. Zo verhoogt Vitamine D de opname van kalk en calcium in de botten en speelt het een rol bij de botaanmaak. Vitamine K is goed voor het skelet.

Helpt het immuunsysteem
Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Daarnaast draagt Vitamine D bij aan het proces van celvernieuwing en zorgt het mede voor een goede weerstand.

Premium kwaliteit
Onze liposomalen zijn vervaardigd in Europa en getest, in het geaccrediteerde Duitse laboratorium EUROFINS, op o.a. zware metalen, E. Colli, Salmonella, benzo(a)pyrene, SUM4PAH en meer. Zo voldoen onze liposomalen aan de meest strenge kwaliteitseisen. De flesjes worden op een speciale manier geseald zodat er geen zuurstof meer in het flesje aanwezig is en u verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

De liposomale vitamine D3 + K2 bevat geen alcohol, en is vrij van gluten, allergenen, GMO-ingrediënten en is geschikt voor vegetariërs. Daarnaast is het ook vrij van acesulfaam-k, sucralose en aspartaam.

Samenstelling per dagdosering (2,5ml)
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 1000 IE (500% ADH*).
Vitamine K2 (menachinon-7) 50 mcg (67% ADH*). 
Vitamine E 45 mcg (0,4% ADH*). 

*ADH is aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

Overige bestanddelen:
Water, verstevigingsmiddel: glycerol; emulgator: zonnebloemlecithines; zonnebloemolie, MCT-olie uit kokosnoot, zuurteregelaar: citroenzuur; conserveermiddelen: natriumbenzoaat, sorbinezuur; zoetstof: steviolglycosiden; natuurlijk sinaasappelaroma

Inhoud: 
250 ml (100 doseringen) inclusief doseerlepeltje. 

Dosering:
Aanbevolen dagelijkse dosering: 2,5 ml. Product eerst 12 uur koelen alvorens te openen. Niet schudden en rustig inschenken. Zo consumeren of vermengen met een glas water of sap. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Bewaaradvies:
Bewaren in de koelkast. Na openen maximaal 60 dagen houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren