Liposomale Curcumine 100mg

€ 24,95
50 dagen gebruik
Op voorraad

Click on the image above to enlarge it

Meer afbeeldingen

Liposomale Curcumine

Nieuw: Liposomale Curcumine 100 mg (VEGAN)

Volgens de nieuwste ontwikkelingen bieden wij u hoogwaardige supplementen aan in de vorm van vloeibare liposomen. Liposomen zijn kleine vetachtige bolletjes, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden. Onze fosfolipiden komen uit zonnebloemen; natuurlijk en allergeenvrij. Natuurlijk gezoet met Stevia en natuurlijk sinaasappel aroma.

Gezondheid van de gewrichten
Curcumine (de werkzame stof in de kurkuma plant) draagt bij aan de gezondheid van de gewrichten*. Ook helpt Curcumine om de ontstekingsreacties in het lichaam onder controle te houden*. Daarnaast helpt Curcumine de gezondheid van de lever te behouden*. 

Premium kwaliteit
Onze liposomalen zijn vervaardigd in Europa en getest in het geaccrediteerde Duitse laboratorium EUROFINS op o.a. zware metalen, E. Colli, Salmonella, benzo(a)pyrene, SUM4PAH en meer. Zo voldoen onze liposomalen aan de meest strenge kwaliteitseisen. De flesjes worden op een speciale manier geseald zodat er geen zuurstof meer in het flesje aanwezig is en u verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

De Liposomale Curcumine bevat geen alcohol, en is vrij van gluten, allergenen, GMO-ingrediënten en is geschikt voor veganisten. Daarnaast is het ook vrij van acesulfaam-k, sucralose en aspartaam.

Samenstelling per dagdosering (5ml)
Curcumine (extract van de wortelstokken van Curcuma longa L.) 100 mg 
Vitamine E 0,5 mg (4,2% ADH*). 

*ADH is aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

Overige bestanddelen:
Water, verstevigingsmiddel: glycerol; emulgator: zonnebloemlecithines, polyoxyethyleensorbitaanmonoöleaat; zuurteregelaar: mononatriumcitraat; zoetstof: steviolglycoside; natuurlijk sinaasappelaroma

Inhoud:
250 ml (50 doseringen) inclusief doseerlepeltje. 

Dosering:
Aanbevolen dagelijkse dosering: 5 ml. Product eerst 12 uur koelen alvorens te openen. Niet schudden en rustig inschenken. Zo consumeren of vermengen met een glas water of sap. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte. Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Bewaaradvies:
Bewaren in de koelkast. Na openen maximaal 60 dagen houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren

* Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.