Liposomale B12 500 mcg

€ 24,95
50 dagen gebruik
Op voorraad

Click on the image above to enlarge it

Meer afbeeldingen

Liposomale Vitamine B12

Nieuw: Liposomale Vitamine B12 in actieve vorm: Methylcobalamine

Volgens de nieuwste ontwikkelingen bieden wij u hoogwaardige supplementen aan in de vorm van vloeibare liposomen. Liposomen zijn kleine vetachtige bolletjes, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden. Onze fosfolipiden komen uit zonnebloemen; natuurlijk en allergeenvrij. Natuurlijk gezoet met Stevia en natuurlijk sinaasappel aroma.

Een goede weerstand
Vitamine B12 helpt het immuunsysteem van de lichaamscellen en draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Het helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en ondersteunt het energieniveau.

Uitgebreid supplement
Er zijn talloze manieren waarvoor uw lichaam Vitamine B12 gebruikt. Vitamine B12 ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes en speelt een belangrijke rol in het functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast is Vitamine B12 goed voor het geheugen, de leerprestatie en het concentratievermogen.

Premium kwaliteit
Onze liposomalen zijn vervaardigd in Europa en getest in het geaccrediteerde Duitse laboratorium EUROFINS op o.a. zware metalen, E. Colli, Salmonella, benzo(a)pyrene, SUM4PAH en meer. Zo voldoen onze liposomalen aan de meest strenge kwaliteitseisen. De flesjes worden op een speciale manier geseald zodat er geen zuurstof meer in het flesje aanwezig is en u verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

De liposomale Vitamine B12 bevat geen alcohol, en is vrij van gluten, allergenen, GMO-ingrediënten en is geschikt voor veganisten. Daarnaast is het ook vrij van acesulfaam-k, sucralose en aspartaam.

Samenstelling per dagdosering (2,5 ml)
Vitamine B12 500 mcg (20000% ADH*
Vitamine E 0,6 mg (5% ADH*). 

*ADH is aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

Overige bestanddelen:
Water, verstevigingsmiddel: glycerol; emulgator: zonnebloemlecithines; zuurteregelaar: trinatriumcitraat; stabilisator: maltitolsiroop; zoetstof: steviolglycosiden; conserveermiddel: natriumbenzoaat, sorbinezuur

Inhoud:
250 ml (100 doseringen) inclusief doseerlepeltje. 

Dosering:
Aanbevolen dagelijkse dosering: 2,5 ml. Product eerst 12 uur koelen alvorens te openen. Niet schudden en rustig inschenken. Zo consumeren of vermengen met een glas water of sap. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van medicijngebruik, of bij ziekte. Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Gebruik bij zwangerschap niet toegestaan. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Bewaaradvies:
Bewaren in de koelkast. Na openen maximaal 60 dagen houdbaar. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren